Märsta Naprapati & Friskvård

Välkomna till Märsta Naprapati & Friskvård!

Tillhör Du dem som nu jobbar hemifrån och har börjat känna av rygg, nacke och axlar? Eller har Du kanske skottat snö eller tagit en tur på skidorna och är nu lite öm och stel i rygg och axlar? Märsta Naprapati & Friskvård håller öppet som vanligt och följer de riktlinjer och rekommendationer som finns från bl a Folkhälsomyndigheten och Svenska Naprapatförbundet kring hur vi kan minska spridningen av Coronaviruset.

Vid minsta symptom på luftvägsinfektion kommer jag stanna hemma av respekt för Er. Jag hoppas att detta är ömsesidigt, så att vi kan fortsätta att jobba som vanligt och och Ni patienter tryggt kan fortsätta att boka tider hos Märsta Naprapati & Friskvård. Om Du känner Dig det minsta sjuk så ber jag Dig därför boka om tiden, behöver Du hjälp med det så kontakta mig.

Märsta Naprapati & Friskvård är en liten klinik där jag tar emot patienter en och en. Det är därför sällan mer än en patient i taget i väntrummet. Jag är alltid noga med hygienen mellan varje patient, men så klart extra noga i dessa tider! Jag använder munskydd och/eller ansiktsvisir under besöket och tillhandahåller även munskydd till patienten.

Varmt välkomna!