Märsta Naprapati & Friskvård

Om mig

Bild på Leg naprapat Sandra Bergman

Leg naprapat Sandra Bergman

Efter 10 år som kontorsarbetare beslutade jag mig för att sadla om och utbildade mig till naprapat och fick min legitimation år 2000. 1997 utbildade jag mig även till certifierad styrketränare hos S.A.F.E. Har jobbat som naprapat både som anställd och i egen regi och sedan 2005 driver jag Märsta Naprapati & Friskvård. Jag tar ff a emot patienter på min klinik, men jobbar även en del med friskvård etc ut mot företag och idrottsföreningar.

Har utöver mitt arbete med patienter kontinuerligt fortsatt att vidareutbilda mig, bl a inom områdena akupunktur, idrottsmedicin, OMI (ortopedisk medicin). Jag försöker alltid hålla mig uppdaterad vad gäller det senaste rönen inom naprapati, träning, friskvård och idrottsmedicin. I mitt yrke som naprapat är professionalism och ödmjukhet av högsta prioritet.

Jag har en enkel filosofi som bygger på en helhetssyn där kropp och själ hänger ihop. Både fysiskt och psykiskt välbefinnande är viktigt för att vi skall uppnå god hälsa och harmoni. Ett besök på kliniken innebär en stund av lugn och ro och avslappning. Via vårt samtal och undersökning inför behandlingen och själva behandlingen får jag en helhetsbild av Din situation och en uppfattning om hur just Du kan bli bra från Dina symptom och åtgärda orsakerna.

Sandra Bergman
Leg naprapat, dipl massör, dipl akupunktör, certifierad styrketräningsinstruktör S.A.F.E., utbildad tränare Maternity Health by MammaMage
Medlem i Svenska Naprapatförbundet.

 

Utbildat tränare Maternity Health